понеділок, 16 липня 2018 11:44

Не хотіла їсти: батько забив 4-річну доньку

Не хотіла їсти: батько забив 4-річну доньку
В одному із сіл Білопільського району на Сумщині 28-річний батько побив свою 4-річну дочку за те, що вона відмовилася вечеряти.Дитина померла. Фото - Новини Ніжина

В одному із сіл Білопільського району на Сумщині 28-річний батько побив свою 4-річну дочку за те, що вона відмовилася вечеряти. Коли дівчинці стало погано, її поклали в ліжко, через деякий час дитина померла. Про це повідомила керівник відділу комунікації поліції області Ельвіра Біганова.

"Про те, що в родині місцевих жителів померла дитина, ще до приїзду "швидкої" до поліції повідомили самі медики. Поліцейські, які прибули за викликом, побачили на дивані малолітню дівчинку без ознак життя. Увагу правоохоронців привернули синці на її обличчі. Поруч були батьки. На запитання правоохоронців, чоловік пояснив, що дитині увечері стало зле і він поклав її спати. Коли ж через деякий час підійшов до ліжка – побачив доньку вже мертвою", - розповіла Біганова.

У правоохоронців виникли сумніви щодо розповіді батьків.

"У нас виникли певні підозри щодо щирості у своїх показах як матері, так і батька померлої. Поліцейські почали задавати запитання, і за годину вони зізнались. Розповіли, що незадовго до смерті дитину побили. Привід, з якого побили, шокує: били, бо дівчинка відмовилась їсти картоплю із хлібом. Це дуже розлютило батька, і він кілька разів вдарив її по голові, спочатку пластиковою пляшкою з водою, а потім і рукою. Мати також доклала свою руку до "виховання". А далі, дитину дійсно поклали спати, і пішли у справах", - розповідає Андрій Анісімов, начальник Білопільського відділу поліції,

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анатолія Галушку батько вбив залізними вагами

Експерти, які оглядали дівчинку, кажуть: померла, бо захлинулась блювотними масами. Можливо їй було зле, а поруч не було нікого, хто б вчасно надав допомогу.

Встановлено, що окрім померлої дитини родина має ще двох : старшу дівчинку та хлопчика. Свого часу всі діти за рішенням соціальних служб були передані до інтернату, бо умови, в яких вони зростали, були визнані як незадовільні. І лише у травні цього року двох дівчаток батькам на деякий час дозволили взяти додому.

За фактом умисного нанесення важких тілесних ушкоджень відкрито кримінальне провадження. Чоловікові оголошено про підозру і він перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

У місті Біла Церква Київської області чоловік убив 2-річну доньку, бо його дратував плач дитини.

Зараз ви читаєте новину «Не хотіла їсти: батько забив 4-річну доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути