пʼятниця, 13 вересня 2019 19:20

Назвали причину трагедії в Дрогобичі

Назвали причину трагедії в Дрогобичі
На вулиці Грушевського, 101 у місті Дрогобич обвалився під'їзд 4-поверхового житлового будинку. Загинули восьмеро людей. Фото - ТСН

Причиною обвалу житлового будинку в Дрогобичі Львівської області міг стати поганий стан середньої несучої стіни. А також втрата стійкості несучої стіни, яка дала тріщину.

Середня несуча стіна, на яку спиралися дві інші стіни, перебувала в непридатному для експлуатації стані. Про це заявив представник ДП Західний експертно-технічний центр Держпраці Роман Колдра, передає "Інтерфакс-Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія в Дрогобичі: є перші затримані

У свою чергу доктор технічних наук Роман Демчина підтвердив, що однією з причин обвалу стала втрата стійкості несучої стіни. Він не виключив, що після обвалу в будинку могли з'явитися додаткові тріщини, які можуть привести до ще одного моментального руйнування.

На вулиці Грушевського, 101 у місті Дрогобич обвалився під'їзд 4-поверхового житлового будинку вночі 28 серпня. Загинули восьмеро людей — 4-річний хлопчик, жінки віком 20, 44, 64, 79 і 80 років, двоє чоловіків — 42 та 62 роки. До лікарні доставили сімох травмованих, серед яких 6-річний хлопчик, двоє дівчаток віком 9 і 12 років, 17-річна дівчина, 19-річний хлопець, а також 2 жінки віком 39 і 41 рік. Двоє жінок віком 24 і 37 років, яких рятувальники витягли з-під завалів, тілесних ушкоджень не отримали.

Зараз ви читаєте новину «Назвали причину трагедії в Дрогобичі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути