четвер, 29 серпня 2019 09:40

Трагедія в Дрогобичі: є перші затримані

Трагедія в Дрогобичі: є перші затримані
На вулиці Грушевського, 101 у місті Дрогобич обвалився під'їзд 4-поверхового житлового будинку. 8 людей загинули. Фото - facebook.com/MVS.LVIV

У Дрогобичі на Львівщині поліцейські затримали двох працівників комунального підприємства. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла Світлана Добровольська, начальник відділу комунікації обласної поліції.

"28 серпня поліцейські затримали двох працівників комунального підприємства. Це 57-річний чоловік і 60-річна жінка. Кримінальні провадження відкриті за трьома статтями. Це умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства, зловживання владою або службовим становищем, службова недбалість", - каже Добровольська.

Обом загрожує до 12 років в'язниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обвал будинку в Дрогобичі: число загиблих збільшилося до 8

Також у поліції уточнили вік загиблих. Рятувальники дістали з-під завалів тіла вісьмох людей: це 4-річний хлопчик, жінки віком 20, 44, 64, 79 і 80 років, а також двоє чоловіків віком 42 і 62 роки.

Пошуково-рятувальні роботи тривають.

На вулиці Грушевського, 101 у місті Дрогобич обвалився під'їзд 4-поверхового житлового будинку вночі 28 серпня. До лікарні доставили сімох травмованих, серед яких 6-річний хлопчик, двоє дівчаток віком 9 і 12 років, 17-річна дівчина, 19-річний хлопець, а також 2 жінки віком 39 і 41 рік. Двоє жінок віком 24 і 37 років, яких рятувальники витягли з-під завалів, тілесних ушкоджень не отримали.

Зараз ви читаєте новину «Трагедія в Дрогобичі: є перші затримані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути