Ексклюзиви
субота, 21 березня 2020 18:26

Назвали області, де найбільше порушників карантину

Автор: npu.gov.ua
  Поліцейські склали 923 адміністративні протоколи за   порушення правил  карантину
Поліцейські склали 923 адміністративні протоколи за порушення правил карантину

Станом на 21 березня поліцейські склали 923 адміністративні протоколи за порушення правил карантину.

Найбільше порушень виявлено у Дніпропетровській області – 167, у Донецькій - 85, у місті Києві – 75, повідомили в управлінні комунікації Нацполіції.

Окрім того, 67 порушень зафіксували у Київській, 61 – у Запорізькій, 54 – у Черкаській, 47 – у Одеській, 43 – у Херсонській, 33 – у Вінницькій області, по 32 – у Сумській та Харківській, 30 – у Рівненській, 29 – у Львівській, 25 – у Волинській, 22 – у Чернівецькій, 21 – у Кіровоградській, 19 – у Чернігівській, 18 – у Миколаївській, 14 – у Луганській, 12 – у Закарпатській, по 9 – у Івано-Франківській та Тернопільській, 8 – у Житомирській, 7 – у Хмельницькій та 4 – у Полтавській області. До суду направлено 889 адміністративних протоколів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватний центр приховав результати тесту на коронавірус: за медиків взялася прокуратура

Також слідчі поліції розпочали 8 кримінальних проваджень за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням: 3 – у Харківській області, по 1 – у Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Сумській областях та місті Києві.

Поліцейські вкотре звертаються до громадян із проханням дотримуватися рекомендацій лікарів та за можливості залишатися вдома.

До вжиття заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу та посилення публічної безпеки і порядку на території держави залучається понад 17 тис. правоохоронців. У тому числі поліцейських, військовослужбовців Нацгвардії та рятувальників.

На Житомирщині відкрили кримінальне провадження щодо інфікованого коронавірусом 56-річного чоловіка. Він не повідомив, що перебував за кордоном із групою туристів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали області, де найбільше порушників карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути