пʼятниця, 08 жовтня 2010 17:57

Наречений пограбував кохану та зник

Наречений пограбував кохану та зник

28-ми річну Галину мешканку міста Стрий Львівської області обікрав її наречений. Це трапилося 8 березня, коли Галини не було вдома. Відкривши своїм ключем вхідні двері коханець зібрав всі цінні речі і зник.

Галина сама виховує дитину. Рік тому познайомилася з чоловіком із Закарпаття. Він був галантним, уважним. Часто приїжджав у гості в Стрий, приділяв увагу дитині. Зав'язалися близькі стосунки. На восьме березня домовилися про зустріч. Готувалася як годиться.З ранку побігла привітати зі святом близьку родичку і розминулися з гостем. Він приїхав, але довго чекати не став. Два телевізори, відеокамера, два мобільні телефони, 1000 гривень, золоті вироби, золотий наручний годинник, дві царські монети номіналом 5 та 10 рублів – все прихопив з собою. Загалом збагатився майном на суму 60 тисяч гривень.

Втрату речей Галина помітила не одразу. Занепокоїлася, куди зник коханий. Почала дзвонити, шукати. Довго не могла зрозуміти, який "подарунок" він їй влаштував. Ніяк не могла повірити в очевидне пограбування. Сподівалася, що все з'ясується і чоловік повернеться. Півроку не зверталась до міліції. Та, зрозумівши нарешті, що він не повернеться, у вересні цього року написала заяву до міліції.

"Ледь отямилася, - говорять у міськвідділі Львівської міліції. - Коханий все виніс з хати і зник."

В ході оперативно-слідчих заходів правоохоронці встановили особу злочинця. Ним виявися 39-річний мешканець Закарпаття. Проти нього вже відкрито кримінальну справу за фактом "крадіжка". За неї злочинцю "світить" від 3-х до 6-ти років позбавлення волі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Наречений пограбував кохану та зник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути