Ексклюзиви
четвер, 13 липня 2006 14:39

Список найбезглуздіших випадків втрати грошей

Німець, який їхав на потягу до Голландії, щоб купити автомобіль, позбувся грошей на самому початку подорожі. Йому вдалося спустити їх в унітаз - не мало не багато 11 тисяч євро. Гроші випали з кишені під час того, як нещасний відвідував вбиральню. Потім якимось чином німець змив їх прямо на залізничні колії. Автолюбитель одразу ж повідомив про це кондуктора, але після тривалих пошуків вдалося врятувати тільки близько 4 тисяч.

Житель Пакистану позбувся приблизно $500, не виходячи з будинку. Він зберігав свої заощадження в ящику письмового столу, і, відкривши його одного разу, виявив там лише дрібні клаптики купюр - їх погризли миші. Пакистанець присягнувся все своє життя мстити мишам.

У містечку Віллач на південному заході Австрії миша обікрала магазин. Пограбування було зафіксоване відеокамерою, яку поставив господар магазина після того, як з каси пропали 50 євро. На відеоплівці видно, що миша використовувала банкноти для утеплення своєї нори - вона тягала їх по одній в зубах.

Кумедний випадок стався в одному з магазинів в Білорусі. Пристойно одягнений чоловік середніх років стояв в черзі, щоб розплатитися за пляшку пива. Підійшовши до каси, він почав діставати з кишені гроші. Але банкноти виявилися настільки випраними що навіть не можна було розрізнити їх номінальну вартість.

Мешканка Норвегії придбала вживаний автомобіль і спокійно роз"їжджала на ньому майже вісім років, навіть не підозрюючи про сюрприз, що її чекає. Одного разу вона заглянула в бардачок власної машини і знайшла там гаманець з кругленькою сумою. З"ясувалося, що вісім років тому колишній власник авто зумів втратити гроші в крихітному відділенні для дрібних речей: гаманець незрозумілим чином приклеївся до верхньої стінки і ховався там всі ці роки. Пропажу господареві повернули.

Одна бережлива господиня влаштувала схованку для грошей у власній квартирі. Вранці вона вирішила перевірити свої скарби, але гроші зникли. Жінка обшукала будинок, але грошей не знайшла, після чого викликала міліцію і написала заяву про пограбування. Слідство йшло повним ходом і навіть було встановлене коло підозрюваних, коли жінка випадково виявила гроші у власній шафі. Вона забула, як їх переховала.

Одна бабуся з Пекіна підсмажила собі на сніданок цілу пачку грошей. Близько $2400 готівкою вона сама ж приховала в мікрохвильову піч і, звичайно, забула про це. Коли піч була використана за призначенням, гроші загорілися. Врятувати вдалося близько $600.

Більше 92% росіян зберігають гроші у своєму будинку в готівковій валюті. В середньому кожна російська сім"я тримає вдома $860. При цьому 77% сімей турбуються про збереження своїх готівкових заощаджень, адже за статистикою в Росії кожні 3,5 хвилини відбувається квартирна крадіжка, пише Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «Список найбезглуздіших випадків втрати грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути