пʼятниця, 14 червня 2013 23:16

Над Одесою знову пронісся буревій, є постраждалі

Над Одесою знову пронісся буревій, є постраждалі
Буревій в Одесі. Фото: Думская.нет

В Одесі знову вирує стихія: сильна злива з градом і різкими поривами вітру розпочалась о 17.30.

Як передає кореспондент УНІАН, паралізовано рух міського електротранспорту та низки маршрутних таксі. Багато доріг перетворилися на широкі і швидкоплинні річки, по тротуарах пройти неможливо. Зливна каналізація на вулицях не справляється з потоками води.

У мікрорайоні Пересип, на вулиці Балківській висота "води, що біжить", сягала понад півметра. Випав град, розміри якого досягали величини перепелиного яйця.

Також підтопило центр Одеси, зокрема, вулицю Дерибасівську, де розташовуються численні літні кафе і ресторани. На інших вулицях в історичному центрі — Пушкінській, Рішельєвській, Базарній, Великій Арнаутській, Катерининській — з дерев попадали гілки, деякі досить великі.

На перетині вулиць Великої Арнаутської і Рішельєвської дерево впало на тролейбус, а на Старопортофранківській — металевий стовп з лініями електропередач звалився на житловий будинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зруйновану ураганом Одесу не сильно поспішають відновлювати

Як повідомили в головному управлінні ГСЧС в Одеській області, внаслідок сильної зливи та вітру є постраждалі. Зокрема, на вулиці Армійській (район Фонтанської дороги, курортна зона) впале дерево розчавило ларьок торгової мережі "Салюс" (реалізують фірмову молочну продукцію).

"Постраждала 64-річна продавець, яку у важкому стані госпіталізували в міську клінічну лікарню № 1", - повідомили в управлінні.

Крім того, що впала гілка у дворі будинку по вулиці Ланжеронівській травмувала 54-річну жінку. Потерпіла госпіталізована.

Зараз ви читаєте новину «Над Одесою знову пронісся буревій, є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути