середа, 22 серпня 2012 12:07

На Запоріжжі підстрелили чупакабру. Ветеринари не знають, що й сказати

На Запоріжжі підстрелили чупакабру. Ветеринари не знають, що й сказати
Місцеві ветеринари тварині здивувалися не менше, ніж мисливці. Фото: Сегодня

Здобиччю мисливців став схожий на кенгуру хижак, його передали запорізьким вченим. Селище Михайлівка в Запорізькій області став ще одним місцем, де знайшли українську чупакабру. Дивного звіра днями підстрелили місцеві мисливці під час полювання на полях однієї з агрофірм, пише Сегодня.

За словами очевидців, убитий звір з короткою шерстю брудно-сірого кольору і справді незвичайний. З вигляду він нагадує схудле дитинча кенгуру - з довгим хвостом, сильними задніми лапами і коротенькими передніми. Здивований своєю здобиччю мисливець припускає, що це і є знаменита чупакабра.

Місцеві ветеринари тварині здивувалися не менше, ніж мисливці.

"У наших краях бігають зайці, лисиці, вовки, навіть козулі є. А те, що нам принесли, абсолютно ні на що не схоже. Точно ясно, що це хижак, який веде нічний спосіб життя. У нього гострі ікла, за допомогою яких він може нападати на диких пернатих і, можливо, на кролів. Мисливці кажуть, що бачили ще дорослу тварину, більш велику. А коли почали в неї стріляти, тварина встала на задні лапи", - розповів лікар-ветеринар з Михайлівки Юрій Ільченко, і додав, що незвичайний зовнішній вигляд звірка також може бути наслідком схрещування або мутації.

У жителів Михайлівки схожий на чупакабру звірок викликав жвавий інтерес. Люди обговорюють знахідку, і, хоча останнім часом у райцентрі ніхто не знаходив знекровлену домашню живність, невідомого монстра стали трохи побоюватися.

"У мене там дача недалеко, а раптом нападе щось?" - хвилюється Тамара Олексіївна.

Для подальшого вивчення мисливці відвезли незвичайну здобич у Запоріжжя, щоб показати фахівцям, проте досі не відомо, до якого висновку прийшли вчені.

Зараз ви читаєте новину «На Запоріжжі підстрелили чупакабру. Ветеринари не знають, що й сказати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути