Ексклюзиви
вівторок, 24 січня 2012 11:25

На Закарпатті трактор роздавив лісоруба

На Закарпатті трактор роздавив лісоруба

Поблизу села Косино Мукачівського району Закарпаття трактор придавив двох лісорубів. Один з них помер на місці пригоди, інший потрапив до лікарні з травмою плеча.

"Пригода сталася в урочищі "Синяк", - розповіла Діана Козякова з територіального управління Держгірпромнагляду в Закарпатській області. – Двоє чоловіків спускалися на трелювальному тракторі гірською дорогою на території Мукачівського лісгоспу. Працювали у фермерському господарстві "Квадро". Що саме там сталося, поки невідомо. Зараз експерти якраз з'ясовують причину аварії. Але трактор перекинувся на гірській дорозі, а обоє людей опинилися під ним".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Закарпатті колоди впали на двох лісорубів, один з них загинув

31-річний Юрій Кофланович від отриманих травм помер на місці пригоди. У чоловіка сиротами залишилися двоє маленьких дітей. 44-річний Василь Товтин отримав травму плеча. Чоловік проходить лікування у медзакладі.

В цілому, протягом минулого 2011 року у лісовій сфері на території Закарпатті зафіксовано 7 нещасних випадків, пов'язаних з виробництвом. У 4 випадках загинули люди.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті трактор роздавив лісоруба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути