понеділок, 14 лютого 2011 18:15

На Волині поїзд врізався в автомобіль (ФОТО)

На Волині поїзд врізався в автомобіль (ФОТО)

На 360-му кілометрі перегону Любитів – Ковель13 лютого поїзд № 87 сполученням Ковель – Сімферополь врізався в автомобіль ВАЗ-2106. Обійшлося без жертв - водій автомобіля Вадим Л. встиг вилізти із машини та відійти на безпечну відстань.

Про це Gazeta.ua повідомив провідний спеціаліст служби зв'язків із громадськістю Львівської залізниці Сергій Єфімов.

Водієм автомобіля виявився мешканець селища Колодяжне Волинської області. Чоловік намагався перетнути переїзд, але автомобіль зупинився на колії і далі не зміг рушити.

"Водій не звернув уваги на стан дорожнього покриття, яке було у поганому стані, оскільки падав сніг та була ожеледиця. Автомобіль в'їхав передніми колесами у заглиблення та забуксував. Чоловік, зрозумівши, що ситуація безнадійна, вийшов із машини та побіг якомога далі від колії. Машиніст поїзда здійснив аварійне гальмування, але це не допомогло вчасно зупинитись. Автомобіль було повністю розтрощено", - пояснив Єфімов.

На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група, яка встановила, що винен водій автівки, хоча він зробив це з необачності.

Затримка руху поїзда становила 19 хвилин, вона не завадила графіку інших потягів.

"Поки що кримінальна справа не відкрита. В ДАІ вирішують це питання. Швидше за все, проти Вадима порушать статтю 276 за порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту. Вона передбачає обмеження волі строком до трьох років", - відзначив Єфімов.

Нагадаємо, що 1 лютого на 18-річного юнака, який сидів на рейках та не реагував на звукові та світлові сигнали, наїхав поїзд сполученням Червоноград – Ковель.

Зараз ви читаєте новину «На Волині поїзд врізався в автомобіль (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути