неділя, 11 червня 2017 18:10

"На вокзалах крадуть все, навіть дітей" - як захиститися від злодіїв

"На вокзалах крадуть все, навіть дітей" - як захиститися від злодіїв
На вокзалі зловмисники полюють не тільки за вашими грошима. Стежте за дітьми. Фото — Львівський портал

Вокзал – ідеальне місце для злочинців та шахраїв. Великі потоки людей та метушня дозволяють їм легко пограбувати та непомітно зникнути.

На вокзалах крадуть все, навіть дітей. Адвокат Ярослав Куц знає, як убезпечитися, передає ranok.ictv.ua.

"Заходите на вокзал - міцно тримайте свої речі. Найцінніші – у внутрішніх кишенях. На залізничних вокзалах орудують цілі банди крадіїв. Таку викрили у Києві. Грабіжники крали в людей усе – телефони, банківські картки і навіть автомобілі! Під час останнього злочину, коли зловмисники виманили в жертви ключі від машини – їх і затримали. Правоохоронці припускають, що злочинці промишляли у різних областях країни. Тож, не зводьте очей зі своїх речей. Чекаєте виїзду? Тримайтеся поближче до охорони станції та поліції. На вокзалі не контактуйте з підозрілими особами, не погоджуйтеся на їхні пропозиції", - каже експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові види банківського шахрайства та як від них захиститися

На вокзалі зловмисники полюють не тільки за вашими грошима. Стежте за дітьми.

"Така драматична історія сталася у Києві. Поліція знайшла дівчинку… через 10 років після її викрадення із залізничного вокзалу. Тоді батько буквально на кілька хвилин залишив чотирирічну донечку одну в залі очікування, а коли повернувся – дитини вже не було! Як виявилося пізніше, дівчинку викрали. І от лише нещодавно її знайшли у циган. Мати провела ДНК-аналіз і довела, що це її донька. Тут єдина порада – дорогі батьки, не залишайте дітей без нагляду! А в натовпі тримайте дитину за руку і ведіть перед собою, а не позаду", - додає Куц.

У Києві на Центральному вокзалі невідомі напали на працівників фельд'єгерської служби і вкрали в них зброю та документи.

Зараз ви читаєте новину «"На вокзалах крадуть все, навіть дітей" - як захиститися від злодіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути