пʼятниця, 20 грудня 2013 15:23

На Вінниччині після ДТП "Опель" розлетівся на 4 частини: загинули двоє людей
5

Біля села Рибаче Літинського району розбився на своїй "Опель-Вектра" 21-річний Сергій Кожухівський із сусідкою 30-річною Наталією Мишакіною. Аварія сталася вночі близько 1.15 год. Водій і пасажирка отримали травми, несумісні із життям - рвані рани голови та інших частин тіла.

Авто виїхало на смугу зустрічного руху і з'їхало в кювет. Від удару в дерево у машини знесло дах і її розламало на чотири частини. За попередньою версією правоохоронців, у авто лопнуло переднє ліве колесо.

"Вони їхали у вінницькому напрямку. Що сталося, з'ясує слідство. Проведемо низку експертиз. Встановимо, чи було справне авто, з якою швидкістю їхав водій. Експерти перевірять, чи був водій у стані алкогольного сп'яніння", - каже Ірина Добровольська, старший інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласної міліції.

 

 

 

 

 

Загиблий займався ремонтом авто. Пасажирка мала власний продуктовий магазин на трасі.

Місцеві кажуть, на цій ділянці дороги, на 358 кілометрі автошляху "Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка", постійно трапляються аварії. За місяць це вже друга ДТП. Тоді водій не впорався із кермом на слизькій дорозі і в'їхав у дерево. Отримав перелом хребта.

"Дорога є дорога. Зараз настільки змінюються погодні умови, що і водії, і пішоходи повинні бути максимально уважні навіть тоді, коли переходять дорогу у встановленому місці. Вчора водій "МАНу" наїхав на пішохідному переході на двох жінок. Одна загинула відразу, друга - в лікарні. Тут не можна сказати, що водій спеціально на них наїхав", — зауважує керівник прес-служби обласного ДАІ Володимир Мотичко.

 

 

 

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині після ДТП "Опель" розлетівся на 4 частини: загинули двоє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути