пʼятниця, 27 вересня 2013 13:21

На Вінниччині молода пара забила до смерті 2-річну дитину

На Вінниччині молода пара забила до смерті 2-річну дитину
Фото: tsn.ua

26 вересня у Вінницькій обласній дитячій лікарні від важкої травми голови помер Павло Худік, якому виповнилось 1 рік 9 місяців. Потрапив він туди після побиття, у скоєнні якого підозрюють його 18-річного вітчима Євгена Вітченко.

Медики протягом трьох днів намагались врятувати життя маленькому пацієнтові з черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку та переломом кісток склепіння черепа. Кажуть, що на тілі були також сліди від давніх гематом.

У селі підтвердили, що мати, 21-річна Дарина Худік, постійно била дитину. Сусіди весь час чули її крики і плач хлопчика.

"Оце якраз того дня було. Такий крик стояв, такий крик! А потім дитина дуже плакала. Та це ця стєрва забила дитину, вона постійно над сином знущалась. А зробили винним Женю. Бо вона сказала: "А що, я буду гнити у тюрмі? Хай він гниє". Вчора приїхав її перший чоловік на іномарці, зайшли вони разом з Дашею у магазин, стаканюрами горілку пили. А потім вийшли і курять. Це в самому центрі села. У нас таке ревесько стояло, всі плакали, коли дізнались, що дитина померла, а рідній матері хоч би хни", - розповіла сусідка Вітченків Ніна Сидюшина.

Дарина Худік перейшла жити до Євгена Вітченка півроку тому. З ними також мешкала його мати.

"Вони всі приїжджі, не в нашому селі народились. Женю ще маленького мама привезла. Оце як за свої вінницькі квартири у борги влазять, то все продають, а купують у нас хати. Стільки вже всякого сброда приїхало в село. Але Женя ще байдуже, хоч не пив. І Даші не давав, коли вона коло нього була. Тільки смалили цигарки постійно", - сказали односельці.

Дарина знаходилась у декретній відпустці по догляду за дитиною. Євген підробляв різноробочим.

"Оце тільки мама працювала санітаркою на медгородку, але вона собі в окремій кімнаті жила, до них мало заходила. Не раз розказувала, як ця Даша б'є дитину. В міліцію один раз навіть ходила, та ніхто її не слухав. А тепер вже пізно. Такий спокійний хлопчик був. Говорив, правда, погано, бо ніхто ж з ним не займався" - додала Ніна Володимирівна.

 

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині молода пара забила до смерті 2-річну дитину ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути