пʼятниця, 31 травня 2013 15:29

На Одещині живцем згоріла дитина: п'яний батько зовсім забув про свого сина

На Одещині живцем згоріла дитина: п'яний батько зовсім забув про свого сина
Фото: lenta-ua.net

До служби "101" міста Роздільна (Одеська область) 31 травня о 00.38 надійшло повідомлення від мешканців 4-квартирного одноповерхового житлового будинку на вулиці Генерала Плієва про пожежу в одній з квартир.

Як з'ясувалося, після виявлення загорання мешканці будинку почали евакуюватися з будинку, рятуючи своїх дітей, яких в будинку проживало шестеро. Але, за словами очевидців, господар квартири №1, з якої й почалась пожежа, у стані алкогольного сп'яніння вибіг з квартири, забувши про свою дитину. Мати дитини на момент пожежі знаходилась на заробітках в іншому місті. Чоловік, який гостював у мешканців квартири №2, під час пожежі вивів з неї двох жінок та їхніх дітей, потім кинувся на порятунок сусідського хлопчика. Через вікно він побачив дитину, яка забилася між диваном та шафою, але врятувати не встиг - в будинку впала стеля. 2-річний хлопчик загинув на місці пожежі.

Рятувальники у складі 3 відділень за допомогою добровільної пожежної дружини "Елеватор" та пристосованої техніки з приватних підприємств "Роздільнянський питомник" та "Роздільнянський автопарк" ліквідували пожежу на загальній площі 300 кв. м.

В даному будинку проживало 15 людей, в тому числі 6 дітей. Голова міської ради міста Роздільна Валерій Шовколюк, який був присутній на місці пожежі, пообіцяв постраждалим мешканцям вирішити питання щодо забезпечення їх житлом.

Попередня причина пожежі – коротке замкнення телевізору квартири №1, повідомив відділ зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України в Одеській області.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині живцем згоріла дитина: п'яний батько зовсім забув про свого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути