четвер, 25 серпня 2011 12:30

На Вінниччині дев'ятьох людей доставили до лікарні після поминального обіду

На Вінниччині дев'ятьох людей доставили до лікарні після поминального обіду

24 серпня близько 19:00 до міської лікарні Ладижина Тростянецького району на Вінниччині з харчовим отруєнням доставили 9 осіб. Усі напередодні відвідали поминальний обід в кафе "Світанок", що у центрі міста.

Всі потерпілі - жителі Ладижина різного віку, наймолодшому 27 років. Загалом поминки в "Світанку" відвідали 60 осіб, повідомляє прес-служба МНС Вінниччини.

"У нас в Ладижині всі обіди проводять в "Світанку", бо більше кафе немає. Є, правда, ресторан, так там тільки свята святкують. Що стосується отруєння, то я не вірю, що люди саме там, на поминках отруїлися. В місті ще у цей день святкували День незалежності. Місцева компанія, що займається вирощенням курей, влаштувала для городян "чікін-фест". Вже другий рік поспіль дають безкоштовно курячі крильця смажені, сік та пиво. Хто знає, чи не там вони насправді отруїлися?", - припускає місцева Людмила, прізвища не називає.

"Стан хворих схожий на отруєння грибами. Більше ніхто з погіршенням самопочуття не звертався. За свідченнями потерпілих, на масове святкування вони не ходили. І нічого звідти не вживали", - каже лікар реанімаційного відділення Юрій Михайлович.

Шістьох хворих помістили у реанімаційне відділення. Ті в стані середньої важкості. Троє в інфекційному відділенні під наглядом лікарів у стабільному стані. Остаточний діагноз та причини отруєння встановлюються.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині дев'ятьох людей доставили до лікарні після поминального обіду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути