неділя, 28 жовтня 2012 21:12

На виборчих дільницях померли п'ятеро людей

На виборчих дільницях померли п'ятеро людей
Фото: trigintaunum.com

У день виборів до Верховної Ради на дільницях померли п'ятеро людей, повідомляє ТСН.

Трагедією розпочалося голосування на одній з виборчих дільниць в Ірпені під Києвом - не стало 76-річної жінки. Вона саме заходила до зали, де голосують, і знепритомніла. Члени виборчої комісії викликали швидку і намагались врятувати її, але марно. Робота дільниці, попри інцидент, не припинилась. Поки людину намагались врятувати, виборців до приміщення впускали через додатковий вхід.

"Їй стало погано, жінка пенсійного віку, розпереживалась, мабуть, і в результаті цього сталося таке нещастя", - розповів голова дільничної виборчої комісії Ігор Грицюк.

Зупинилося серце і 71-річного чоловіка на виборчій дільниці у Львові. Лікарі, які приїхали на виклик, припустили, що причиною смерті є закупорка легеневої артерії. Помер виборець і в Бучачі на Тернопільщині. Йому було 62. Відомо, що обидвоє чоловіків нещодавно перенесли інфаркт.

На Івано-Франківщині були зафіксовані 2 смерті на дільницях - помер член ДВК та 61-річний чоловік. За попередніми даними, причиною смерті останнього став інфаркт.

Померла також 50-річна жінка, яка працювала членом ДВК у Черкасах, проте була виключена з комісії напередодні. Напередодні вночі їй повідомили, що у комісії їй знайшли заміну. Коли ж вона вийшла з дільниці, знепритомніла. Врятувати її не змогли. Жінка була вчителькою молодших класів.

Зараз ви читаєте новину «На виборчих дільницях померли п'ятеро людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути