понеділок, 23 грудня 2013 16:00

На Тернопільщині внаслідок ДТП 2 людини загинули і ще 7 – в лікарні
6

Фото: Фото: ДАІ в Тернопільській області

Близько третьої години дня учора, 22 грудня, поблизу села Хмелівка Теребовлянського району Тернопільщини лоб в лоб зіткнулися дві іномарки: чорна "Санг Йонг" та червона "Субару Форестер". Від удару загинули пасажирки в обох автівках - 12-річна дівчинка у першому автомобілі та 39-річна – у другому.

Крім того, до Теребовлянської районної лікарні госпіталізували водія "Субару" і двох його маленьких пасажирів, одному з яких три роки, а іншому – лише два. Госпіталізували і людей із "Санг Йонг" – водія, двох жінок та 10-річного хлопчика. Про це повідомили у прес-службі обласного ДАІ.

За попередніми даними, за кермом "Субару" був 38-річний житель Дніпропетровська. Він повертався із відпочинку з Івано-Франківщини і рухався в напрямку Тернополя. На відрізку дороги "Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль", поблизу Хмелівки, шофер виїхав на смугу зустрічного руху і допустив зіткнення із "Санг Йонг", водій і пасажири якої їхали на відпочинок до Карпат.

Як розповів Gazeta.ua інспектор сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко, причину аварії встановлюють слідчі.

"Там рівна дорога в напрямку Тернополя. Чому сталося це ДТП, встановлюють слідчі. Одне можу сказати: такої масштабної аварії з дітьми на Тернопільщині давно не було", - сказав він.

Як повідомили у прес-службі ДСНС в області, рятувальники вивільнили потерпілих із автівок з допомогою спеціального обладнання та провели заходи щодо попередження займання іномарок.

Зараз ви читаєте новину «На Тернопільщині внаслідок ДТП 2 людини загинули і ще 7 – в лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути