пʼятниця, 04 січня 2019 14:21

На шкірі Олени Зайцевої шукали сліди від наркотиків: результати експертизи

На шкірі Олени Зайцевої шукали сліди від наркотиків: результати експертизи
На тілі Зайцевої не знайшли слідів від наркотичних ін'єкцій. Фото: politeka.net

Підозрювану в масштабній аварії в центрі Харкова Олену Зайцеву оглядали на предмет слідів від вживання наркотичних засобів.

Слідчі дії проводили в ізоляторі, повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Під час розслідування Зайцевій провели судово-токсикологічну експертизу. Встановили, що "у сечі виявлені фенобарбітал, кодеїн і метаболіти анальгіну, з яких кодеїн може бути лікарським засобом або складником комбінованого лікарського препарату".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Харкові: до справи долучили важливу експертизу

Відсутність у зразку сечі морфіну, мінорних алкалоїдів, опію та меконової кислоти означає, що знайдений кодеїн не належить до рослинних наркотичних засобів.

Огляд Зайцевої не виявив на тілі сліди від ін'єкцій, які б свідчили про вживання нею наркотиків.

"Жодних слідів ін'єкцій та інших слідів, які б вказували на вживання нею наркотичних засобів, не виявили. Проводиться службове розслідування щодо слідчої групи, яка проводила досудове розслідування і нібито не надала медичної документації в повному обсязі", - відповіли у управлінні.

Аварія у Харкові сталася ввечері 18 жовтня 2017-го на пішохідному переході біля виходу зі станції метро Майдан Конституції.

Від Центрального ринку їхав автомобіль Volkswagen. У цей час вулицею Сумською їхав автомобіль Lexus, за кермом була Олена Зайцева. На перехресті біля "Пузатої хати" автомобілі врізалися. Lexus відкинуло на натовп пішоходів, які переходили дорогу на зелений сигнал світлофору. Внаслідок ДТП загинули 6 людей, ще 5 - травмовані.

Зараз ви читаєте новину «На шкірі Олени Зайцевої шукали сліди від наркотиків: результати експертизи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути