середа, 06 березня 2013 14:35

На Рівненщині впіймали шахрайку, яка наживалася на молодих незаміжніх жінках

На Рівненщині впіймали шахрайку, яка наживалася на молодих незаміжніх жінках
Фото: sterva24.com

У Рівненській міській лікарні затримали жінку, яка дурила незаміжніх працівниць медперсоналу. Жінка пропонувала "чудодійну" траву, яка начебто повинна налагодити особисте життя. Цією "чудотравою" виявився звичайний тютюн з цигарок. За свою допомогу просила кілька сотень гривень.

Незнайомка вишукувала своїх жертв у коридорі – звертала увагу лише на молодих дівчат, в яких на пальці не було обручки.

"Вона спинила 22-річну медсестру Наталію і одразу почала розповідати їй про прокляття, яке та ніби успадкувала по батьківській лінії", - каже Юлія Зіневич з міського відділу міліції. – "Жінка нашіптувала їй, що вона ніколи не піде під вінець. Врешті шахрайка так налякала дівчину, що та почала просити про допомогу. Тоді незнайомка запропонувала їй купити чудодійне зілля. Травичку треба було занести до церкви і покласти під ікону – за тиждень результат був гарантований. За пакунок з "зіллям" шахрайка просила 300 гривень".

Довірлива медсестра повелася на умовляння ворожки. Однак шахрайка ще не встигла далеко втекти, як до Наталки підійшла інша медсестра. Колега розказала, що також зустріла жінку, яка пропонувала поворожити на долю за 200 гривень.

Обдурена медсестра розгорнула свій пакунок і побачила, що в ньому лежить звичайний тютюн, який висипали з цигарок. Подруга одразу викликала правоохоронців.

Незнайомку-ворожку уже затримано – це 29-річна хмельниччанка Алла.

"Дівчата її впізнали, однак підозрювана своєї провини не визнає. Наскільки нам відомо, за аналогічні вчинки її уже розшукують наші колеги з Вінницької області", - додають в міліції. – "Розслідування поки триває. А гастролерці з Хмельниччини за її дії загрожує або штраф, або обмеження волі на строк до трьох років".

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині впіймали шахрайку, яка наживалася на молодих незаміжніх жінках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути