пʼятниця, 22 лютого 2013 16:27

Шахраї "розвели" харківський банк на 25 тисяч гривень

Шахраї "розвели" харківський банк на 25 тисяч гривень

Співробітники міськвідділу УБЕЗ викрили шістьох шахраїв, які підробляли документи і незаконним чином оформляли банківські кредити.

Як розповіли нам в облУВС, свій нелегальний бізнес зловмисники організували на початку лютого 2013 року і діяли за налагодженою схемою. Спочатку оформили фірму на підставну особу, після чого, за допомогою печатки підприємства, виготовляли липові довідки про доходи. Коли все було готове, "підприємці" знаходили недобросовісних харків'ян, робили для них фальшиві документи і відправляли в банк за кредитом. Всього за тиждень аферисти виготовили 20 фіктивних довідок про доходи, правда, отримати кредит у 25 тисяч гривень їм вдалося лише раз. Вдруге вони попалися "на гарячому".

Правоохоронці вилучили у зловмисників фірмову печатку, довідки про доходи, які встигли підробити, і флешки зі зразками фальшивих документів. Аферистам пред'явили звинувачення в підозрі в підробці документів і шахрайстві з фінансовими структурами. Зараз триває досудове слідство.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї "розвели" харківський банк на 25 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути