понеділок, 11 лютого 2013 13:21

Зірку "Дому-2" заарештували за шахрайство

Зірку "Дому-2" заарештували за шахрайство
Настя проведе у в'язниці два місяці Фото: dom2.ru

Колишня учасниця скандально відомого телепроекту "Дом-2" Анастасія Дашко була арештована на два місяці. Мало того, що вона звинувачувалася в шахрайстві, так хитромудра блондинка спробувала ще обдурити слідство.

Анастасія Дашко потрапила на лаву підсудних за підозрою в шахрайстві на досить пристойну суму - три мільйони рублів. Більш того, колишня учасниця "Дому-2" спробувала затягти процес, коли не з'явилася на одне із засідань під приводом, що хвора і нібито оформила лікарняний лист.

Однак пристави не повірили на слово Анастасії Дашко. Вони подзвонили в клініку, яка, зі слів екс-учасниці телепроекту, видавала документ. Там наявність пацієнтки не підтвердили, після чого Анастасію було вирішено заарештувати на два місяці. Весь цей час дівчина проведе у слідчому ізоляторі. "Рішенням Калінінського міського суду Анастасії Дашко було обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. За спробу ввести суд в оману запобіжний захід для Анастасії Дашко був змінений з підписки про невиїзд на арешт", - розповіла консультант Калінінського суду Челябінська Ксенія Петрова.

Нагадаємо, кримінальну справу на Анастасію Дашко було заведено ще два роки тому. За версією слідства, блондинка обманювала будівельні компанії, пропонуючи їм отримати товар за низькою ціною. Однак, як тільки дівчина отримувала гроші, вона тут же зникала, залишаючи після себе лише купу фальшивих документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед вбивством зірка "Дому-2" зблизилися з російськими олігархами

Дівчина провертала свої афери на пару з подільником досить респектабельної зовнішності. Обман будівельних компаній проходив по одному і тому ж сценарію: вона приводила на зустріч з потенційними жертвами чоловіка дуже пристойного вигляду і представляла його як директора заводу-виробника будматеріалів, який пропонує дуже вигідні умови купівлі-продажу.

Далі, після підписання договору та отримання грошей, Дашко з подільником надавали фальшиві платіжки і запевняли, що товар незабаром прийде на базу. Коли ж будматеріали не приходили, покупці дзвонили на завод. Тоді-то і з'ясовувалося, що і про Дашко, і про її спільників там чують вперше.

Зараз ви читаєте новину «Зірку "Дому-2" заарештували за шахрайство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути