четвер, 15 вересня 2011 08:53

На Рівненщині вантажівка під час обгону врізалася в рейсовий автобус
9

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

13 вересня о 14 годині на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Лідаво Здолбунівського району на Рівненщині вантажівка "RENAULT MASTER" під час обгону врізалася в рейсовий автобус "Славута–Рівне". Постраждали водій вантажівки та пасажирка автобуса.

"Автомобіль "RENAULT MASTER" їхав у напрямку райцентру Острог. Під час обгону він виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся з автобусом "БОГДАН А09202", який прямував за маршрутом маршруту "Славута-Рівне". Через зіткнення автобус з'їхав у кювет і перевернувся на бік", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Із двадцяти пасажирів автобуса постраждала лише одна 21-річна рівнянка. У неї перелом щелепи. Потерпілу госпіталізували в центральну міську лікарню Рівного. За кермом вантажівки був 32-річний мешканець села Вельбівно Острозького району.

"Водія "RENAULT MASTER" у стані травматичного шоку "швидка" доставила в реанімацію Здолбунівської райлікарні. В нього діагностували відкритий перелом лівої гомілки із зміщенням, закриту травму грудної клітки, забій органів черевної порожнини, множинні забої тіла", - додали в ДАІ.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині вантажівка під час обгону врізалася в рейсовий автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути