Ексклюзиви
середа, 14 вересня 2011 17:06

12 тонн бітуму вилилось на дорогу через ДТП на Рівненщині
6

Фото: Фото: Прес-служба ДАІ

Учора о 12 годині на трасі Березне-Рівне поблизу села Кам'янка Березнівського району на Рівненщині під час руху вантажівки "МАЗ-500" із причепа випала металева діжка ємністю 25 метрів кубічних. На узбіччя вилилося 12 тонн бітуму.

"Вантажівкою керував 47-річний водій. Бочка випала під час руху машини на праве узбіччя. На щастя саме в той момент поряд не було жодних транспортних засобів і пішоходів. На узбіччя вилилося 12 тонн бітуму", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

На місце пригоди виїхали працівники ДАІ та пожежники. Бітум забруднив грунт на площі щонайменше 20 квадратних метрів. На місці ДТП було чути сильний запах розігрітого асфальту.

"Автодорога проходить за селом, де людські городи. Як падала діжка там нікого не було. Бітум збіг з узбіччя в рівчак край дороги. Водій просто в сорочці народився, що ніхто не постраждав через ту діжку. А могла ж бути страшна біда. Діжка така важка, що просто розтрощила б все, що потрапило під неї", - розповіла Оксана Парфенюк, секретар Кам'янської сільської ради.

Підприємець, який перевозив вантаж, забрав діжку з траси. Бітум з рівчака не прибрали.

Зараз ви читаєте новину «12 тонн бітуму вилилось на дорогу через ДТП на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути