четвер, 24 травня 2012 12:15

На Рівненщині в ДТП згоріли 7 автомобілів
9

Пригода сталася поблизу стаціонарного посту ДАІ
Фото: Фото: Прес-служба ДАІ
ДТП обійшлася без людських жертв
Через ДТП у вогні згоріли 5 новеньких позашляховиків
За кермом вантажівки «МАН» був 35-річний водій з Волинської області

Сьогодні, 24 травня, о 4 годині ранку на автодорозі Київ-Чоп, поблизу райцентру Корець на Рівненщині автомобіль "МАН" з причіпом врізався у вантажівку "Вольво", яка перевозила джипи "Міцубісі паджеро спорт". Через ДТП у вогні згоріли 5 новеньких позашляховиків та 2 фури.

"Пригода сталася поблизу стаціонарного посту ДАІ. За попередніми даними, водій "МАНа" з напівпричепом не вибрав безпечної швидкості руху. Він не врахував дорожньої обстановки й здійснив наїзд на автомобіль "Вольво", який стояв на узбіччі. Зауважу, що водій "Вольво" зупинився замінити колесо й відповідно до вимог правил дорожнього руху виставив знак аварійної зупинки", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

Після зіткнення автомобіль "МАН" за інерцією влетів, ще в напівпричіп "Когел". Його водій зупинився допомогти колезі з ремонтом колеса.

"На щастя в ДТП обійшлося без людських жертв. Однак дві фури, п'ять новеньких автомобілів марки "Міцубісі Педжеро Спорт", які знаходилися на автовозі автомобіля "Вольво" та вантаж вантажівки "Ман", а саме 16 пакетів тирсоплити згоріли вщент", - додали в ДАІ.

За кермом вантажівки "МАН" був 35-річний водій з Волинської області. За фактом ДТП правоохоронці проводять перевірку й встановлюють збитки.

 

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині в ДТП згоріли 7 автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути