середа, 23 травня 2012 23:43

Буковинський священник насмерть збив другокласницю

Буковинський священник насмерть збив другокласницю
Фото: obozrevatel.com

У райцентрі Новоселиця Чернівецької області священик за кермом свого автомобіля смертельно травмував ученицю 2-го класу місцевої школи.

Водій збив дівчинку, коли вона переходила дорогу, слідуючи до шкільного автобусу. Трагедія сталася на очах у матері школярки вранці 22 травня. Про це пише Фокус з посиланням на УНІАН.

Очевидці події стверджують, що автомобілем, який наїхав на дитину, керував священнослужитель одного з сіл Новоселицького району.

У той же час у своєму щоденному звіті (за 22.05.12), розміщеному на офіційному сайті УМВСУ, спочатку не повідомлялося про цю подію. Тільки після обіду 23 травня, коли про це написали місцеві сайти, прес-служба УДАІ УМВС розповсюдила офіційний прес-реліз з приводу даної події.

У повідомленні, зокрема, зазначається, що в Новоселиці 22 травня в 07.20 в ДТП була смертельно травмована учениця другого класу.

Дівчинка переходила проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу. Вона була доставлена ??до Новоселицької центральної районної лікарні, де від отриманих тілесних ушкоджень померла.

Зараз ви читаєте новину «Буковинський священник насмерть збив другокласницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути