пʼятниця, 02 березня 2012 09:09

На Прикарпатті 36-річна мати "клала" доньку під заможних клієнтів

На Прикарпатті 36-річна мати "клала" доньку під заможних клієнтів

В Івано-Франківській області порушено кримінальну справу щодо 36-річної мешканки Коломийського району, яка з корисливих мотивів торгувала тілом своєї 18-річної доньки. Про це пише УНН.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники підрозділу боротьби з торгівлею людьми та кіберзлочинністю з'ясували, що протягом певного часу жінка займалася звідництвом, знаходячи для доньки осіб з метою надання їм сексуальних послуг за винагороду. Клієнти розплачувалися з матір'ю дівчини за встановленим тарифом.

Періодичні непогані заробітки спонукали жінку розширити сферу цих своєрідних послуг. Міліціонери отримали інформацію про те, що вона підшуковує для доньки заможного чоловіка, який би міг стати постійним клієнтом на довший час. Власне, йшлося про так звану оренду доньки.

Звідниця домовилася з жителем Івано-Франківська про те, що вона передає йому дівчину на три місяці і за цю послугу хоче отримати 15 тис.грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конотопська повія заробляла на онлайн-трансляціях порно власного виробництва

Під час зустрічі у кафе в Івано-Франківську, як гарантію того, що вона не жартує, жінка спочатку передала "покупцеві" паспорт доньки і запевнила чоловіка, що відтепер може цілковито розпоряджатися її донькою.

Після отримання грошей, жінку зразу ж затримали .

Порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 149 "Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини" Кримінального кодексу України. Жінці загрожує в'язниця на термін від 3 до 8 років. На період проведення досудового слідства вона перебуватиме на підписці про невиїзд. У жінки на утриманні є ще неповнолітня дитина.

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті 36-річна мати "клала" доньку під заможних клієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути