пʼятниця, 02 листопада 2012 14:29

На Полтавщині знайшли двох затонулих мисливців

На Полтавщині знайшли двох затонулих мисливців
Четверо мисливців поїхали на дачу одного з них. Фото: sovetov.su

31 жовтня та 1 листопада поблизу міста Комсомольськ з річки Псел водолази витягли двох мисливців, 42-річних Сергія Федорчака та Сергія Нікіщенка. 10 днів тому вони перекинулися з моторного човна "Южанка" поблизу дачного кооператива "Івки". Тіла чоловіків спливли самі.

"Їх побачили рибалки, які пропливали по річці на човні, - розказав Валентин Шафорост з Кременчуцького управління надзвичайних ситуацій. - Знайшли їх недалеко від того місця, де перекинувся човен. В тому районі річки багато плавунів. Це острівки з очеретом. Якби тіла запливли під них, то там би і залишилися. Їх би просто з'їли риби. Виходить, що чоловіки втопилися, тіла опустилися на дно. Зараз холодно, тому не спливали 10 днів. Влітку потопельники піднімаються на поверхню днів за три".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині чоловік втопився, навчаючи доньку плавати

Рятувальники розповіли, 20 жовтня четверо мисливців поїхали на дачу одного з них. Вирішили постріляти з човна качок. Нічого не вполювали, вирішили пливти назад. Хтось з них різко повернув кермо, від того човен перевернувся. Двоє мисливців самі вибралися на берег. Інші хотіли відтягти човна, залишилися у воді. 10 днів їх шукали 4 водолазів, підключили гелікоптер. Сергій Федорчак жив з батьками, в нього залишився 13-річний син Дмитро. В Сергія Нікіщенка дітей не було, мешкав з цивільною дружиною.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині знайшли двох затонулих мисливців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути