Ексклюзиви
середа, 11 липня 2012 17:02

На Полтавщині п'яний вижив після того, як на нього налетів поїзд

На Полтавщині п'яний вижив після того, як на нього налетів поїзд
Потерпілий не почув наближення потягу, бо слухав музику через навушники. Фото: kafanews.com

9 липня близько п'ятої ранку на станції Ліщинівка біля села Білики Новосанжарського району Полтавської області 24-річного чоловіка збив вантажний потяг. Постраждалий не чув сигналів машиніста, бо слухав через навушники музику.

"Перед тим цілу ніч сидів в гостях у друзів, пив з ними. Під ранок вирішив прямувати додому. Взяв велосипед в руки і пішов, - розказала Наталія Сайкіна з лінійного відділу міліції на станції Полтава-Південна. - Живе в селі Білики. Щоб до нього дістатися, треба перейти рейки. Там зробили нове місце переходу, він пішов по старому. На вуха начепив навушники і голосно увімкнув музику. Якраз в цей час їхав вантажний потяг. Машиніст подавав сигнали, гальмував, та чоловік нічого не чув. Потяг відкинув його на кілька метрів. Отримав тільки тріщину в ключиці. Медиків викликав працівник станції. В лікарні перев'язали і відпустили додому. Велосипед — без жодної подряпини".

Чоловік про те, що сталося не пам'ятає.

"Каже, знає про те, що сидів у гостях і виходив додому. Наступний спогад — лікарня, - продовжили в міліції. - Цей випадок — диво. Бо коли потяг наїжджає, то просто чавить людину, або відрізує руки чи ноги. Три роки тому 21-річний хлопець також ішов п'яний через рейки. Йому відрізало ноги по тулуб".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині п'яний вижив після того, як на нього налетів поїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути