середа, 08 лютого 2012 10:22

На Вінниччині локомотив збив студентку на смерть

На Вінниччині локомотив збив студентку на смерть

6 лютого 18-річну Вікторію Волощук з села Мала Тернівка Крижопільського району збив маневровий потяг. Дівчина загинула на місці.

"Щоб з'ясувати за яких обставин це сталося, потрібно зрозуміти які дівчина отримала травми. Ще не робили розтину. Тіло пролежало на морозі усю ніч. Поки розморозиться, час мине. Загалом постраждала голова. Ймовірно, якщо черепно-мозкова травма, значить поїзд її штовхнув. Може, дівчина не почула потяг", - гадає судмедексперт Крижопільскої районної лікарні Віталій Казміревський.

Це сталося неподалік залізничного вокзалу близько 10-ї години вечора. Є версія, що дівчина кинулася під потяг. Про це повідомив черговий по вокзалу лікарям "швидкої". Локомотив їхав не невеликій швидкості.

Вікторія Волощук навчалася на кухаря. Була студенткою другого курсу Крижопільського будівельного ліцею.

"Писали, що вона жителька села Серби Кодимського району Одеської обл. Це не так. Спутали з іншою дівчиною. І невідомо чи то було самогубство. Вона стояла одна, ніхто її не штовхав. Міліція розбереться. Ще ніхто нічого не знає", — говорить директор ліцею Василь Бурдейний.

Поховають дівчину у четвер. Вона була єдиною донькою у матері Зульфії. На поховання керівництво навчального закладу виділили 1200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині локомотив збив студентку на смерть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути