вівторок, 03 листопада 2015 11:33

На Полтавщині в одній хаті знайшли три трупи родичів

На Полтавщині в одній хаті знайшли три трупи родичів
ru.kolo.poltava.ua

31 жовтня в селі Хомутець Миргородського району Полтавської області на одному із приватних подвір'їв селяни знайшли три трупи — двох чоловіків та жінки. Всі померли протягом трьох днів.

Померлі - родичі. 90-річна жінка, її 55-річний зять та 27-річний внук мешкали разом. Сусіди помітили, що три дні в хаті безперервно горить світло.

"Прийшли до них родичі, що мешкають по сусідству. Побачили в кімнаті хаті мертву бабу, в сусідньому приміщенні типу сараю лежав внук, а далі за стіною в літній кухні — зять, - розповів дільничний села Хомутець Анатолій Загребельний. - За експертизою, внук підпалив прямо в сараї дрова і задихнувся. Далі вогонь не розгорівся. Жінка також задихнулася від диму, а зять помер від цирозу печінки. Всіх не стало протягом трьох днів".

В селі кажуть, чоловіки пили.

"Бувало, йшли в запої. Але вели себе тихо, бабу не ображали, - продовжив дільничний. - Баба була практично лежача, рідко могла кудись вийти. Її часто навідували родичі".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині в одній хаті знайшли три трупи родичів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути