вівторок, 18 вересня 2012 15:50

На Полтавщині будівельники вкрали у бабці золота на 36 тисяч гривень

На Полтавщині будівельники вкрали у бабці золота на 36 тисяч гривень
Крадіїв можуть посадити на 6 років. Фото: tsn.ua

15 вересня в місті Кременчук Полтавської області в мікрорайоні Молодіжний у власній квартирі міліціонери затримали 40-річну місцеву із 41-річним співмешканцем. Вони винесли з квартири 72-річної жінки 120 грамів золота на суму 36 тисяч гривень. Прикраси заховали у сусідки.

"Бабуся живе в нагірній частині міста. До неї переїхала племінниця, бо робила в своїй квартирі ремонт. Перевезла всі речі, разом з прикрасами. Кілька тижнів пробула, потім повернулася додому, а золото забула, - розказала Лариса Майоршина з Кременчуцької міліції. - Почали робити ремонт у бабусі. Найняли шабашників. Ті кілька днів поробили і зникли. Бабуся пожалілася на них племінниці. Та відразу згадала за прикраси".

Чоловік із жінкою під час ремонту пересували в кімнаті стіл. Там побачили багато золота.

"Нахилили стіл, з нього повипадали ящики разом із ланцюжками, каблучками, підвісками, сережками. Не довго думаючи забрали і пішли геть. Після того вирішили не повертатися на підробіток, - продовжила Майоршина. - Здали в ломбард кілька прикрас на дві тисячі гривень. Решту сховали у сусідки, яка просила наглянути за квартирою. Купили продуктів, алкоголю і почали запивати знахідку".

Коли приїхали міліціонери, співмешканці були напідпитку. Самі показали, куди заховали золото. Вкрадене повернули власниці.

Наразі по даному факту порушена кримінальна справа за частинами 2 та 3 статті 185 (крадіжка групою осіб, пов'язана з проникненням) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3-х  до 6-ти років.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині будівельники вкрали у бабці золота на 36 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути