понеділок, 02 квітня 2012 16:03

На Подолі згоріла квартира: загинуло четверо мешканців

Сьогодні в 11:57 на вулиці Вишгородській,33 Подільського району Києва загорілася двокімнатна квартира на 5-му поверсі. Сусіди викликали пожежників. Коли рятувальники зайшли в охоплене вогнем приміщення, люди були мертві. Квартира належала Михайлу Малюку, 56 років. Його дружина Ірина також задихнулася чадним димом. В сусідній кімнаті пожежники знайшли тіла двох їхніх синів 1980 та 1985 років народження.

"В 11:57 до головного управління МНС надійшло повідомлення про загоряння. Коли на місце приїхали рятувальники, то на 5-му поверсі побачили 4 жертви. Полум'я охопило дві кімнати та кухню. Через півгодини пожежу вдалось ліквідувати. Зараз на місці ведуться слідчі дії. Поки, що не можу сказати остаточної причини загоряння", - прокоментував заступник начальника прес-служби київського МНС Андрій Оніщенко.

Сусіди розповіли, що покійні вели асоціальний спосіб життя.

"Ми з ними добряче намучились. Постійно топили у ванній. Я казала Ірі слідкувати за водою, а то ж я ремонт зробила. Вона постійно обіцяла виправитись, але то були пусті слова. Вона останнім часом ніде не працювала, її чоловік був лежачим. Мав цироз печінки. Синів я бачила рідко. Старший ніби працював вантажником, а менший - хворів на ДЦП", - розповідає Марія Молокова сусідка з четвертого поверху. - "Я була вдома, коли сталась пожежа. Наш собака почав бігати по квартирі. Я відкрила на кухні вікно, щоб провітрити кімнату. Почула дим але не думала, що то пожежа, часто ж то сміття палять, то же щось. Але через пару хвилин дзвонять в двері. Я вийшла, а там якийсь невідомий чоловік, каже над вами квартира горить. Я тоді вже зрозуміла, що в чому справа".

Зараз ви читаєте новину «На Подолі згоріла квартира: загинуло четверо мешканців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути