середа, 16 травня 2012 10:53

На Одещині 2 брата виделкою закололи матір і її друзів заради квартири

На Одещині 2 брата виделкою закололи матір і її друзів заради квартири
Жінку убили просто під час застілля. Фото: kp.ua

Двоє жителів смт. Овідіополь Одеської області 31-го і 27-ми років по-звірячому вбили свою 51-річну матір, її 60-річного співмешканця та його 64-річного друга, повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Одеській області в середу.

Приводом для вбивства стала суперечка через розподіл сімейного майна.

Як розповіли в міліції, під час гасіння пожежі приватного будинку по вулиці Дзержинського в селищі Овідіополь співробітники МНС виявили обгорілі тіла двох чоловіків. Їх смерть носила насильницький характер, про що свідчили численні поранення в області голови. Крім того, неподалік від будинку пожежники знайшли ще одне напівобгорілих жіноче тіло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянина вбили через фото його машини в соціальній мережі

Як встановило слідство, сини і мати довгий час сперечалися щодо продажу квартири в селищі, яка залишилася в спадок від покійного глави сімейства, і розподілу коштів від її продажу. Жінка довго не погоджувалася на продаж нерухомості. Але коли погодилася, вирішила, що обидва сини отримають всього третину виручених коштів, що їх не влаштувало.

План вбивства матері сини виношували майже півмісяця. А вбивство скоїли під час святкового застілля за допомогою ножа і вилки. Потім вбивці вирішили, що їхні дії могли побачити співмешканець жінки і його друг, тому вони вирішили вбити і їх, незважаючи на те, що жертви в той момент вже спали.

Щоб приховати сліди злочину, будинок разом з постраждалими і тілом матері, яке лежало в ямі на городі, вбивці просто підпалили. Самі ж вони відправилися на берег лиману, де знищили на багатті свій одяг і втопили знаряддя вбивства.

В даний час за фактом вбивства порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 115 КК України, ведеться слідство.

 

Зараз ви читаєте новину «На Одещині 2 брата виделкою закололи матір і її друзів заради квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути