Ексклюзиви
субота, 25 травня 2013 16:12

На мітингу проти незаконної забудови масажиста Азарова побили активістів і журналіста
13

Фото: Фото: прес-служба Павла Різаненка

Сьогодні під час суботника у парку "Перемога" у Броварах побили журналіста та затримали двох громадських активістів. Про це повідомляє прес-служба народного депутата України від "УДАРу" Павла Різаненка.

Міліція ніяк не відреагувала.

"Всі ми прийшли у цей парк не ламати і не трощити паркан, а для того, щоб його демонтувати та прибрати, так як він незаконно встановлений приватним підприємством "Феско", яке належить Сергію Федоренко, особистому масажисту Миколи Азарова. Парк - це власність громади, а не чиясь особиста", - повідомив нардеп.

Різаненко каже, що коли вони прийшли на місце, де був паркан, там вже стояла міліція. Доки активісти спілкувались із заступником начальника міліції, в натовпі з'явились особи характерної зовнішності, які вже стають невід'ємним елементом масових акцій.

"Те, що вони роблять, позбавляє їх права взагалі називатись спортсменами. Спочатку ці гопники просочились у натовп і потім почалась бійка. Біля мене стояв журналіст, якого один із цих гопників жорстоко вдарив по обличчю. Іншу людину взагалі побили до крові. На відео все це є. Ми вимагали у правоохоронних органів затримати винуватців, але вони повалили на землю іншу людину, обличчя якого було у крові", - зазначив нардеп.

Різаненко порівняв сьогоднішню ситуацію із подіями на мітингу 18 травня, коли міліція не стала зберігати громадський порядок і розбороняти гопників, а взагалі не звертала на них увагу.

"Ми хотіли демонтувати паркан, щоб громада могла спокійно користуватися своєю власністю, своїм парком", - розповів депутат.

"Ударівець" підкреслив, що на його вимогу затримати винних у побитті журналіста та громадського активіста, міліція взагалі не відреагувала.

Зараз Павло Різаненко разом з учасниками суботнику знаходиться в райвідділку міліції де знаходяться затримані учасники акції.

Зараз ви читаєте новину «На мітингу проти незаконної забудови масажиста Азарова побили активістів і журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути