Ексклюзиви
середа, 14 серпня 2019 21:22

На Львівщині змії за добу покусали чотирьох людей

На Львівщині змії за добу покусали чотирьох людей
Постраждалих госпіталізували в лікарню. Фото: Jobs

У Сколівському районі Львівської області за один день чотири людини потрапили до лікарні через укус змії.

Постраждалі проживають в різних селах, але в межах одного району. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в області.

"13 серпня о 14:48 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про те, що в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні з діагнозом "укус змії правого гомілковостопного суглоба" поступив чоловік, 1961 року народження. Потерпілий - житель села Головецько Сколівського району", - йдеться в повідомленні.

У той самий день у медичний заклад була госпіталізована в стані середнього ступеня тяжкості жінка 1963 року народження, жителька села Довжки Сколівського району. О 21:48 надійшло повідомлення про госпіталізацію жительки села Криве Сколівського району 1975 року народження. Постраждала перебуває в стані середньої тяжкості. Через годину рятувальники отримали повідомлення про те, що в лікарню поступив чоловік 1959 року народження, житель села Славське Сколівського району.

"Рятувальники застерігають мешканців області бути обережними та уважними відправляючись у ліс чи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи у ліс краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить", - додали у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'ясували, яких тварин люди бояться найбільше

У Полтавському районі жінку на подвір'ї власного обійстя вкусила змія. Потерпілу госпіталізували до лікарні, стан здоров'я жінки задовільний.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині змії за добу покусали чотирьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути