субота, 05 листопада 2011 15:14

На Львівщині молода жінка закатувала 77-річного дідуся

На Львівщині молода жінка закатувала 77-річного дідуся

На Жовківщині правоохоронці затримали чоловіка та жінку, які до смерті закатували 77 - річного дідуся. Про це УНН повідомили у СГЗ ГУ МВС України у Львівській області.

Як інформують правоохоронці, на початку липня сусіди повідомили родичів пенсіонера, що вже декілька днів не бачили його. Разом вони звернулись у райвідділ. До будинку старенького виїхала слідчо-оперативна група. Двері будинку ніхто не відчиняв, тому довелося вибити їх.

На підлозі нерухомо лежав старенький чоловік. Правоохоронці одразу побачили, що його вбили. На тілі та голові було чимало ран. Судово-медична експертиза встановила, що тяжкі тілесні ушкодження, нанесені дідусеві, і спричинили смерть.

Після огляду оселі з'ясувалося, що будинок пограбували. Родичі не дорахувались майже 18 тисяч гривень, золотої обручки, шкіряної куртки, плаща. Майже місяць часу слідчі шукали винуватців злочину.

"Місцеві мешканці розповідали, кого бачили останнім часом біля будинку, хто приходив, коли йшов. Згадали також про молоду жінку, яка тривалий час мешкала неподалік, а потім виїхала. У день, коли зник дід, її також бачили, вона приїхала у село на таксі. Так ми вийшли на слід злочинців", - розповів Дмитро Разумовський, перший заступник начальника Жовківського РВ.

Того дня 25-річна жінка і 39-річний чоловік вирішили пограбувати старого. Вони добре знали, що гроші у нього є, адже він мурує печі. Прийшовши до будинку старенького, його жорстоко побили, забрали награбоване, зачинили двері на ключ і залишили помирати.

Затримані у скоєному зізналися. Проти обох порушили кримінальні справи.

"За скоєння цього злочину їх можуть засудити довічно", - зазначив Разумовський.

Раніше повідомлялося, на Миколаївщині садист неодноразово бив та грабував сусіда-пенсіонера. Молодому грабіжнику-садисту світить 12 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «На Львівщині молода жінка закатувала 77-річного дідуся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути