Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2011 13:50

На Київщині чоловік через ревнощі спалив живцем трьох людей

На Київщині чоловік через ревнощі спалив живцем трьох людей

В Переяслав-Хмельницькому районі, що на Київщині, через ревнощі двоє невинних людей згоріли дотла. Ще один чоловік від численних опіків та больового шоку помер у лікарні. Про це повідомили у прес-службі МВС у Київській області.

Все сталося на одній із земельних ділянок у будівельному вагончику в селі Циблі, де заробітчани з Кіровоградської, Закарпатської та Львівської областей встановлювали паркан. З горілкою та закускою до одного з них завітав родич.

Зав'язалася розмова, під час якої гість почав жалітися братові своєї дружини та висловлювати відверту неприязнь на адресу одного з мешканців вагончика. Нібито, той звабив його кохану, яка нещодавно сюди приїздила.

"Коли чоловіки добряче напилися, вони вирішили помститися робітникові за честь жінки. Так званий кривдник, який згодом стверджуватиме, що нічого між ним та чужою дружиною і бути не могло, разом з чотирма іншими робітниками знаходився всередині будівельного вагончику.

Тим часом сп'янілі хлопці взяли у підсобному приміщенні каністру з паливом для заправки бензопили, розбили металевими трубами віконне скло вагончика, вилили паливо всередину та підпалили. Все спалахнуло миттєво, лише двом вдалося вибігти на вулицю і залишитися серед живих", - зазначила Юлія Сінчак з ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

За фактом умисного вбивства міліція порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. 1, 5, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Речові докази, а саме каністру, дві металеві труби та одяг вилучені. Затриманим, які у скоєному зізналися і наразі знаходяться під вартою, загрожує довічне позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині чоловік через ревнощі спалив живцем трьох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути