Ексклюзиви
пʼятниця, 07 жовтня 2011 16:16

На Київщині будівельник битою і ножем вбив власну дружину

На Київщині будівельник битою і ножем вбив власну дружину

Жорстоко вбивши молоду дружину, чоловік склав труп в сумку й викинув у каналізаційний люк. За скоєне нелюд отримав тринадцять років ув'язнення. Про це повідомили у прес-службі МВС у Київській області.

Трагедія сталася у місті Бровари Київської області. Сергій і Олена прожили у шлюбі два роки. Батько нареченої подарував молодятам квартиру. Втім за іронією долі життя після весілля у молодого подружжя не склалося. Жінка втратила роботу, а чоловікові, який працював будівельником майже нічого не платили. Через фінансові труднощі в родині постійно сварилися.

"Коли стало зовсім скрутно Сергій вирішив здати в ломбард відеокамеру, що й зробив. Але через деякий час Олена сказала, що дорогу річ потрібно викупити і повернути додому. Аргументи чоловіка про те, що гроші вкрай необхідні, дружина чути не хотіла. З часом подружня суперечна переросла у серйозне з'ясування стосунків. Через непокору жінки Сергій оскаженів. Під час сварки ударив дівчину битою в область скроні, а потім п'ять разів ударив ножем у шию", - розповіла Марія Синельникова з прес-служби МВС.

За її словами, побачивши, що кохана мертва, чоловік зняв із неї золоті прикраси і пізніше здав їх у ломбард разом із двома мобільними телефонами жертви. Дочекавшись сутінок Сергій склав труп Олени у велику сумку та викинув у каналізаційний люк неподалік міського цвинтаря. Олені було лише двадцять сім років.

"Для батьків дівчини і міліції нелюд вигадав історію, що дружина поїхала до Києва за обновками і не повернулася. Втім версія убивці розпалася вже під час першої розмови з правоохоронцями. Ювелірні вироби і обидва мобільних Олени знайшли в одному з броварських ломбардів. Речі впізнав батько загиблої. Сергій же розповів міліціонерам, що стільникові жінки зламалися, тому він змушений був здати їх у ремонт", - розказали у міліції.

Через деякий час чоловік зізнався в убивстві й відверто розповів, як позбавляв Олену життя. Після зізнання він показав, де заховав тіло потерпілої. Згодом з'ясувалося, що Сергій наркозалежний. Саме тому йому постійно потрібні були гроші.

Відносно двадцяти дев'ятирічного чоловіка порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). За вироком суду Сергій отримав тринадцять років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині будівельник битою і ножем вбив власну дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути