четвер, 27 червня 2013 17:07

На Кіровоградщині шахраї працюють під видом податківців

На Кіровоградщині шахраї працюють під видом податківців
Фото: molbuk.ua

На території Кіровоградської області діють шахраї, які представляються керівниками податкових інспекцій. Вони телефонують до підприємців і просять надати матеріальну допомогу "для зустрічі перевіряючих", повідомляють у прес-службі Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області.

"Шахрай зазвичай представляється керівником податкової, де щойно призначили нового очільника. Дзвонять до якогось підприємця й просять у нього від 5 до 10 тисяч гривень. Якщо відчувають, що той вагається або каже, що треба з кимось порадитися, більше на той номер не дзвонять", - розповів  старший оперуповноважений з особливо важливих справ відділу внутрішньої безпеки 30-річний Едуард Джоган.
Після цього на номер мобільного, з якого дзвонили шахраї, додзвонитися не можливо. Він вимкнений.

"Якщо ж підприємець відразу погоджується надати гроші, кажуть, що по них під'їде таксі. Мовляв, пакет з грошима треба віддати водію. Таксисту кажуть ім'я, щоб він назвав від кого приїхав за передачею. Така схему шахраї з початку року використовували не лише в Кіровограді, а й у райцентрах", -  сказав Джоган.

Він наголошує, що зазначені особи не мають ніякого відношення до Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області. І просить тих, кому телефонували з пропозицією надати гроші, щоб зверталися за тел..: (0522) 24-06-00.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині шахраї працюють під видом податківців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути