Ексклюзиви
вівторок, 04 жовтня 2011 16:33

На Київщині зловмисники обікрали бізнесмена та зламали руку правоохоронцю

На Київщині зловмисники обікрали бізнесмена та зламали руку правоохоронцю

У селі Іванівка Ставищаського району Київської області близько 19:00 декілька жителів Закарпатської області пограбували підприємця з Херсонщини. Зі слів потерпілого, у нього відібрали 200 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-центрі Київської обласної міліції.

Звернувшись до міліції чоловік розповів, що на Київщину приїхав у справах, а своїх нападників знав по роботі. Зацікавлений у співпраці бізнесмен підказав правоохоронцям місця можливої появи та перебування зловмисників. Після проведення оперативно-розшукових заходів на відпрацювання за названими адресами виїхали міліціонери Ставищанського і Білоцерківського відділень, співробітники обласного карного розшуку.

"Знайшли підозрюваних уже наступного дня. Одного помітили та затримали в Білоцерківській багатоповерхівці. Інших співучасників залишилися чекати у під'їзді двоє оперативників. Утім, через деякий, час до будинку під'їхали автомобілі з дванадцятьма чоловіками, які з хуліганських мотивів кинулися на правоохоронців із кулаками та бейсбольними бітами. Під час бійки одному з міліціонерів, зламали руку. Маючи табельну вогнепальну зброю правоохоронці її не застосували враховуючи велику кількість людей, що стали випадковими свідками події", - розповіла Марія Синельникова з прес-центру обласної міліції.

На підкріплення колегам прибула патрульно-постова служба. Втім затримати вдалося лише шістьох зловмисників, у яких вилучили металеві прути та бейсбольні біти, решта втекли з місця події. Наразі всі зібрані по даному факту матеріали направили до прокуратури міста Біла Церква. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові міліції побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків). Утікачів і підозрюваних у розбої розшукують. Відносно вищевказаного злочину проводиться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині зловмисники обікрали бізнесмена та зламали руку правоохоронцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути