пʼятниця, 16 вересня 2011 14:30

На Одещині студенти катували жінку, прив'язавши її до стільця
7

Фото: Фото: izmacity.com

У Ізмаїлі двоє злочинців увірвалися у будинок 52-річної жительки міста.

Під тортурами і погрозою ножа жінка сказала зловмисникам, де зберігаються гроші та коштовності. Розбійники забрали 39 тисяч гривень, 400 доларів, золоті прикраси, мобільний телефон і пульт сигналізації від ювелірного магазину, де вона працює. Загальна сума награбованого склала 60 тисяч гривень.

Як тільки злочинці в масках зникли, постраждала зателефонувала в міліцію та швидку. Останні госпіталізували її в травматологію.

У свою чергу, правоохоронці з'ясували, що розбійники вдарили жінку по голові після того як вона увійшла у двір свого приватного будинку і зняла його з пульта охоронної фірми системи. Затягнувши жертву в будинок, нападники почали обшук. Щоб господиня не чинила опір, зловмисники зв'язали їй ноги і руки, прив'язавши до стільця. Однак навіть отримавши наживу їх не перестали цікавити ключі від ювелірного, де працює жінка. Отримавши їх, вони втекли.

Як згодом стало відомо, розбійники розраховували, що жертва не зможе швидко звільнитися, і вони зможуть закінчити задуманий злочин до кінця. Однак вона все ж зуміла подзвонити в міліцію.

Правоохоронці до ранку розшукували розбійників.

Близько сьомої години ранку біля магазину співробітники карного розшуку помітили людину, що підходить під опис. Його затримали і доставили в міський відділ міліції.

Там він у всьому зізнався, а також назвав дані другого злочинця. Через кілька годин той був затриманий біля свого будинку. Молодий чоловік уже зібрав всі викрадені речі, гроші, і викликав таксі, для того, щоб втекти з міста. Як пояснив пізніше - збирався виїхати до Києва, де навчався.

Розбійники також розповіли, що план пограбування ювелірного дозрів у них наприкінці серпня і вони вистежували персонал аж до 7 вересня, коли вийшли на потерпілу.

Наразі двом 21-річним хлопцям загрожує від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині студенти катували жінку, прив'язавши її до стільця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути