середа, 07 вересня 2011 11:22

У Рівному хлопець з каменюкою пограбував "Приватбанк"

Вчора о 16.30 у відділення ПАТ "Приватбанк", яке знаходиться у приміщенні обласної клінічної лікарні, що по вул. Київській 78-Г в Рівному увірвався невідомий чоловік у респіраторній масці. Погрожуючи розправою працівникам він викрав 14 тис. гривень, 1 тис. доларів США, 2 тис. євро та 100 тис. російських рублів.

"Пограбування зайняло менше хвилини. Грабіжник розбив скло вітрини каменем, який приніс у поліетиленовому пакунку. У відділенні банку були касирка і молода стажерка. Чоловік попередив, що вб'є їх, якщо не дадуть йому гроші. Проте, жінки встигли натиснути кнопку тривожного виклику", - розповіла Тамара Лисенко, начальник відділу зв'язків з громадськістю обласного УМВС.

Міліція прибула на місце злочину через дві з половиною хвилини після виклику. Однак, грабіжник уже встиг втекти. Відділення було обладнане камерою відеоспостереження.

"У нас є відео злочинця. Він худорлявої статури. На зріс десь 1,7 метра. На голові у нього був одягнений капюшон, а обличчя закривала респіраторна маска", - додали в міліції.

Правоохоронці мають сліди пальців злочинця, фрагменти рукавичок, слідів його взуття та камінь, яким він розтрощив скло вітрини. На місці пограбування чоловік загубив свій наручний механічний годинник.

Під час нападу постраждали касирка. Розбите скло порізало їй руку. Її колега від переляку пережила стрес.

Це не перший випадок пограбування відділень цього банку в Рівному. Торік у грудні невідомі, погрожуючи пістолетом, винесли 120 тис. гривень із відділення "Приватбанку" по вул. Шевченка. А в травні цього року двоє чоловіків у масках пограбували відділення "Приватбанка", по вул. Гагаріна, 67. Погрожуючи пістолетом, вони викрали з каси майже 28 тис. грн. Міліції поки не вдалося розкрити ці злочини.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному хлопець з каменюкою пограбував "Приватбанк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути