вівторок, 31 січня 2012 12:49

На карпатському курорті насмерть розбилася телеведуча

На карпатському курорті Буковель, катаючись на лижах, насмерть розбилася 23-річна хмельниччанка Ольга Сахно. Дівчина працювала ведучою телепрограми "Ранок на Поділлі" на Хмельницькому обласному телебаченні, викладала танці і другий рік каталася на лижах, пише "Сегодня".

Трагедія сталася на повороті К (серед лижників вважається небезпечним місцем) з траси 14-а на підйомник № 13.

"Там, внизу, є міст, по якому лижники переїжджають до підйомників, - розповідає її друг Андрій Гуменюк, який того дня катався з Олею і ще одним приятелем. - Поворот злегка крутий, але раніше ми завжди переїжджали його спокійно".

Проїхавши міст, товариші обернулися і не побачили Олі, яка їхала позаду. Дівчину знайшли бездиханну під мостом. Оля вдарилася об поручні мосту, перелетіла через них і впала додолу. Висота там пристойна - 10-15 м, а під шаром снігу - камені.

Як припускають її товариші, вона могла не вписатися в поворот, об'їжджати когось або втратити рівновагу. Олині товариші дивуються, чому там немає страхувальних сіток, як в інших небезпечних місцях. Як показав розтин, у дівчини були переламані три ребра і розірвано легеню.

Зараз ви читаєте новину «На карпатському курорті насмерть розбилася телеведуча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути