Ексклюзиви
понеділок, 04 березня 2013 05:48

На Камчатці біля вулкану замерзли троє туристів

На Камчатці біля вулкану замерзли троє туристів
Фото: lenta.ru

Троє туристів замерзли на смерть в районі Авачинського вулкану на Камчатці. Про це 4 березня повідомляє сайт регіонального ГУ МНС РФ.

Як наголошується, в ніч на понеділок до рятувальників звернувся директор однієї з туристичних баз, розташованих біля підніжжя вулкана. Він заявив, що четверо з мешканців бази не повернулися, після того як відправилися на прогулянку.

Рятувальники, які розпочали пошуки, знайшли живим одного з туристів, якого згодом доставили в лікарню. Інші троє учасників прогулянки - молода людина 1994 року народження та дві дівчини - замерзли на смерть; співробітники МНС виявили їх тіла.

Як повідомляє РИА Новости з посиланням на заяву міністра спеціальних програм Камчатського краю Сергія Хабарова, троє туристів вийшли з табору з метою пошуків загубленого товариша, однак, знайшовши його, не змогли повернутися на базу в умовах поганої видимості. Він зазначив, що всі загиблі були досвідченими альпіністами.

У МНС підкреслили, що в неділю на території краю діяло штормове попередження, у зв'язку з чим всім туристичним фірмам було рекомендовано не вивозити групи в гори. В даний момент в районі Авачинського вулкану йде сніг і відзначається погана видимість, а температура повітря не перевищує мінус 15 градусів.

Зараз ви читаєте новину «На Камчатці біля вулкану замерзли троє туристів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути