Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2012 10:51

На Херсонщині впіймали ґвалтівника, який місяць був у розшуку

На Херсонщині впіймали ґвалтівника, який місяць був у розшуку
Раніше судимий переховувався в Херсонській області не випадково. Фото: foto.delfi.ua

В Херсонській області спіймали ґвалтівника, що близько місяця перебував у розшуку. 23-річний житель Дніпропетровської області, маючи три судимості, за крадіжку та грабіж, разом з другом вчинив ще один злочин – зґвалтував 20-річну дівчину. Товариша затримати вдалося одразу, а раніше судимий втік і був оголошений у всеукраїнський розшук.

Прикмети злочинця отримали й херсонські правоохоронці, які одразу ж приступили до пошуків зловмисника на території області. Інформація надійшла з села Плодове Новотроїцького району. Під підозру потрапив один з сезонних робітників. Своєю агресивною поведінкою чоловік лякав інших працівників, на запитання відповідав неохоче. Своїми переживаннями люди поділились з роботодавцем, а той повідомив міліцію про підозрілого робітника. Опис зовнішності молодика збігся з прикметами розшукуваного за зґвалтування злочинця. Правоохоронці розробили оперативні заходи по затриманню зловмисника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Макар: Краснощок заявив, що оточення іншого звинувачуваного змусило його збрехати

На місце події виїхала оперативна група. Ґвалтівника затримали, а вранці передали колегам з Дніпропетровської області. Як з'ясувалося, раніше судимий переховувався в Херсонській області не випадково. Переїхати сюди йому порадив дядько, який теж працював на полях.

Зараз ви читаєте новину «На Херсонщині впіймали ґвалтівника, який місяць був у розшуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути