пʼятниця, 18 травня 2012 11:32

На Харківщині міліціонерові за зауваження порізали обличчя

На Харківщині міліціонерові за зауваження порізали обличчя
Пораненого міліціонера було доставлено до лікарні. Фото: vborispole.com

До чергової частини Дзержинського райвідділу міліції міста Харкова 16 травня 2012 року звернувся 25-річний молодший сержант міліції, міліціонер батальйону конвойної служби, з заявою про те, що напередодні ввечері, він, знаходячись поза службою, відпочивав в саду "Шевченко".

Біля торговельного кіоску, розташованому по вул.Сумській, в черзі між чоловіками виник словесний конфлікт: вони голосно лаялися з використанням нецензурної лексики. Працівник міліції підійшов до хуліганів, представився та запропонував їм вирішити конфлікт мирним шляхом та не заважати іншим громадянам спокійно відпочивати. У відповідь невідомий невстановленим предметом наніс правоохоронцю різане поранення в область правої щоки та намагався зникнути з місця події.

Працівник ППС встиг викликати міліцію. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група в повному складі.

Пораненого міліціонера бригадою швидкої медичної допомоги було доставлено до лікарні.

Працівниками роти полку патрульної служби о 23.00 у дворі одного з будинків по вулиці Анрі Барбюса за підозрою у скоєнні злочину був затриманий 19-річний мешканець міста Ізюм. Через декілька годин працівники міліції затримали другого співучасника злочину – 24-річного мешканця Харківської області. З місця події вилучені речові докази.

Слідчим відділом Дзержинського РВ Харкова за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

 

Зараз ви читаєте новину «На Харківщині міліціонерові за зауваження порізали обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути