неділя, 11 вересня 2011 15:46

На Донеччині п'яна росіянка випала з потяга і заснула на коліях

На Донеччині п'яна росіянка випала з потяга і заснула на коліях

Російська провідниця під час перекуру випала з поїзда і заснула на колії.

Нещодавно до чергової частини лінійного відділу на станції Красний Лиман Донецької області надійшло повідомлення про те, що на рейках лежить жінка.

На місце відразу виїхала слідчо-оперативна група. Була викликана "швидка допомога". Молода жінка знаходилася у стані сильного алкогольного сп'яніння.

За даними помічника начальника лінійного відділу на станції Красний Лиман майора міліції Кружилової, пізніше було встановлено, що жінка є громадянкою Росії і працює провідником швидкого поїзда.

У цей день вона перебувала в рейсі. На станції Ізюм вийшла з потягу і купила пиво. За час шляху в Красний Лиман провідниця встигла його випити і серйозно захмеліти.

Після стоянки поїзда в Красному Лимані він вирушив далі. Провідниця вийшла в тамбур покурити. Двері залишалися відкритими. Однією рукою вона трималася за ручку дверей, а в іншій була цигарка. Під час проїзду через стрілочний перевід вагон хитнуло і провідниця випала з тамбура між колями.

Після такого польоту жінка відразу заснула, а прокинулася, лише коли її розбудила міліція. Провідниця отримала лише легкі тілесні ушкодження.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині п'яна росіянка випала з потяга і заснула на коліях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути