пʼятниця, 07 грудня 2012 12:39

На Донбасі невідомий збив дівчину, а потім непритомну вивіз помирати у ліс

На Донбасі невідомий збив дівчину, а потім непритомну вивіз помирати у ліс
Постраждала перебуває в лікарні у відділенні реанімації з численними травмами. Фото: tsn.ua

Невідомий в Дебальцеві Донецької області скоїв наїзд на дівчину, після чого, не надавши допомоги, вивіз її в несвідомому стані і викинув в лісопосадці. Про це розповіла сестра потерпілої 17-річної Оксани.

Аліна, посилаючись на слова сестри, розповіла, що Оксана пішла у магазин, після вийшла з нього і пішла незаасфальтованою дорогою. У цей час на неї було скоєно наїзд ззаду, через що дівчина не може назвати марку автомобіля, пише Остров.

"Магазин розташований в районі вулиці Заводській та Червоної (сел. Рязанцева). Через удар машини Оксана втратила свідомість", - каже Аліна, посилаючись на слова сестри.

Дівчину знайшли не на місці ДТП, а у віддаленому від місця події районі - в посадці неподалік від ставка і підприємства "Очисні споруди".

"Сестра розповіла, що прокинулася вона, а перед очима в неї були гілки дерев ... Її знайшла жінка, яка вигулювала в посадці собаку", - каже Аліна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпропетровську в ДТП загинув депутат-"регіонал"

За словами сестри, Оксана також пам'ятає, що виходила з магазину в районі 14-14:30. А в посадці її знайшли в 16-16.20 годин.

"Як і хто запхав її в машину, вона не пам'ятає, бо була непритомна", - каже Аліна.

За її словами, постраждала сестра перебуває в лікарні у відділенні реанімації з численними травмами.

"У неї зламаний таз у трьох місцях, перелом голеностопа, травматичний шок, внутрішнья кровотеча та інші травми", - розповіла Аліна.

Слідчий Дебальцевського міськвідділу міліції Едуард Полковніков повідомив, що за даним фактом порушено кримінальну справу за ст. 122 "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження" Кримінального кодексу України.

"Ще не була відома тяжкість отриманих дівчиною травм, тому на той момент було порушено кримінальну справу за цією статтею", - сказав слідчий.

На думку Е. Полковникова, швидше за все стаття по даній справі буде перекваліфіковано в більш сувору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марат Башаров потрапив у ДТП з трьома машинами

"Після висновку експертизи, якщо вони покажуть, що тілесні ушкодження були тяжкі, тоді буде перекваліфікована дану кримінальну справу по іншій статті. У неї тяжкі тілесні ... Але чекаємо результати експертизи", - сказав Е.Полковніков.

Він уточнив, що поки у правоохоронців немає зачіпок з даного ДТП. Ведеться слідство.

За словами слідчого, відстань між місцем скоєння ДТП і тим, де знайшли постраждалу, не більше кілометра.

Сестра потерпілої звертається до громадян, яким що-небудь відомо про ДТП або володіють будь-якою іншою інформацією, яка допоможе знайти водія, який збив Оксану, подзвонити по телефону (095) 824-39-43 або 102.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі невідомий збив дівчину, а потім непритомну вивіз помирати у ліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути