вівторок, 16 серпня 2011 09:05

На Дніпропетровщині хлопець вистрілив у голову своїй знайомій

На Дніпропетровщині хлопець вистрілив у голову своїй знайомій

13 серпня, до працівників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління, Дніпропетровської області з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення з тілесними ушкодженнями голови була доставлена 21-річна дівчина.

Про це повідомили у відділі зв'язків з громадськістю МВС у Дніпропетровській області

Виїздом на місце пригоди правоохоронці встановили, що близько 01.40 до будинку потерпілої, в стані сильного алкогольного сп'яніння, прийшов безробітний, 21-річний знайомий.

"Знаходячись під балконом (дівчина поживала на другому поверсі багатоповерхівки) молодик почав голосно гукати її. Коли потерпіла вийшла на балком між ними зав'язалася словесна перепалка. Розлютившись не на жарт, зловмисник витяг револьвер, споряджений патронами системи "Флобера", та здійснив постріл в бік дівчини", - розповіли в міліції.

В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів зловмисник був затриманий. Правоохоронці, також, вилучили знаряддя злочину – дев'ятизарядний револьвер, калібру 4 мм.

За цим фактом слідчим відділом Заводського райвідділу міліції було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 "Замах на вбивство".

Наразі, дівчина госпіталізована до реанімаційного відділення лікарні.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині хлопець вистрілив у голову своїй знайомій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути