пʼятниця, 23 травня 2014 14:34

На Дніпропетровщині бойовики заблокували міліцію та взяли у заручники двох людей
3

Фото: mvs.gov.ua

22 травня 50 чоловіків, які назвалися спочатку представниками "Правого сектору", а потім – співробітниками спецпідрозділу "Дніпро-1" заблокували Першотравенський міськвідділ міліції, після чого поїхали до одноповерхового будинку по вул. Комсомольська, де розгромили кілька офісів та побили 4 громадян, повідомляє прес-служба МВС.

Близько 16:30 до міськвідділу міліції під'їхало 10 автомобілів іноземного виробництва, з яких вийшли близько 50 озброєних чоловіків у камуфляжній формі в чорних шапках з прорізами для очей. Чоловіки повідомили, що вони проводять відпрацювання м. Першотравенська по боротьбі з незаконним обігом наркотиків.

Вони заблокували будівлю міськвідділу, тим самим перешкоджаючи входу та виходу з неї працівників міліції та громадян.

Через деякий час нападники поїхали до будівлі, в якій знаходяться офіси державних установ та приватних підприємств. Потрапивши всередину, невідомі відкрито заволоділи майном цих організацій – бланками, печатками, іншими документами, офісною комп'ютерною технікою та особистим майном людей, що там працюють. Повний перелік викраденого та сума збитку наразі ще встановлюється.

Під час грабежу вони нанесли тілесні ушкодження різного виду важкості 4 чоловікам, серед яких - депутат міської ради. Двох заручників посадили у свої автомобілі та автівки, що належать одному з постраждалих, та вивезли їх у невідомому напрямку. Згодом постраждалих знайшли на околиці міста та направили у лікарню, а нападники поїхали у невідомому напрямку.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження), ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині бойовики заблокували міліцію та взяли у заручники двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути